Prothese uitproberen

Protheses van Moveable zijn uitgebreid te testen.

Het maken van een keuze voor de beste armprothese is soms best lastig. Misschien kun je je nog niet helemaal voorstellen, hoe je de prothese goed kunt bedienen. Of dat je de dingen die je graag met de prothese zou willen doen ook echt goed kunt uitvoeren. Moveable wil je graag helpen een goede keuze te maken.

Je kunt de prothese voor een dagdeel bij jouw prothesemaker uitproberen en als dat goed werkt ook een aantal dagen mee naar huis nemen om uitvoerig te testen. Bel ons even op 0648572805 als je vragen hebt, of als je een eerste afspraak wilt inplannen. Of gebruik onderstaande link om een uitprobeersessie aan te vragen!

"Tijdens de uitprobeersessie merkte ik hoe handig het is om met de mHand Adapt je handtas te dragen en de andere hand vrij te hebben. Een geluksmomentje!"

Corina

Wat is een uitprobeersessie?

Een uitprobeersessie is een test met één van onze producten bij jouw prothesemaker. Tijdens deze test wordt gekeken of het product voldoet aan jouw verwachting. Tijdens de test krijg je een korte training over het product. Je leert enkele basisbewegingen. Als dit goed lukt, kunnen we ook jde dingen testen die je zelf belangrijk vind. Tijdens de hele sessie krijg je tips over het goed gebruiken van het product. Aan het eind van de test heb je als het goed is een beeld over hoe jij ons product in het dagelijks leven kunt gebruiken. Als dit gedurende de afspraak nog niet goed kan worden beoordeeld, kunnen veel producten ook enkele weken mee naar huis worden genomen om in jouw eigen omgeving te kunnen testen. Onze ervaring is dat het leertraject met de onze producten erg kort is.

Zelf contact opnemen met een prothesemaker?

Ben je onzeker, welke prothese het best voor je past? Je kunt altijd contact opnemen met een prothesemaker in jouw buurt. Hij kan samen met een behandelteam van revalidatiearts, fysio-/ergo-/handtherapeut in overleg met u kijken welke opties er zijn. En vervolgens een probeersessie inplannen.

Fietsen

We merken dat veel mensen graag fietsen. Met de mHand Adapt kun je comfortabel en veilig fietsen. Laat het ons even weten als je graag het fietsen wilt testen, dan brengen we voor de uitprobeersessie een testfiets mee.
Je kunt natuurlijk ook je eigen fiets meebrengen. Voor het testen van onze kinderknietjes is het ook mogelijk om je eigen fietsje mee te nemen.

[]