Over ons

Passende protheses voor iedereen

Moveable helpt mensen hun mogelijkheden op het gebied van beweging maximaal te benutten. Of het nu om prothesen of orthesen, pediatrie, geriatrie of sport gaat, juist voor minder voorkomende beperkingen biedt Moveable kwalitatief hoogwaardige, doordachte, duurzame en gebruiksvriendelijke producten aan.

Ieder product van Moveable kan worden getest. Daarvoor kunt u via uw instrumentenmaker of revalidatiearts contact met ons opnemen.

Duurzaam

Onze protheses zijn er niet alleen voor beter bewegen, ze zijn er ook om langer mee te gaan. We kiezen duurzame materialen en technieken die langdurig gebruiksgemak garanderen. Elke prothese die we bij Moveable ontwikkelen, testen en verkopen, staat in het teken van een lang leven.

Doordacht

Onze oplossingen zijn innovatief en doordacht en altijd passend. Ze zijn gestoeld op jarenlange ervaring in ontwikkeling van prothesen en gebruikerservaringen. De hoogwaardige techniek achter de protheses van Moveable, laat gebruikers intuïtiever en beter bewegen.

Mensgericht

Gebruikers gelukkig maken, daar zorgen we voor. Door beter bewegen mogelijk te maken, tegen een betaalbare prijs. Door flexibel om te gaan met individuele vragen en verzoeken en door goede service en zorg te bieden. Het bieden van meerwaarde voor gebruikers staat centraal.

Altijd beter

We luisteren goed naar de input van gebruikers, revalidatieartsen en instrumentenmakers. In gesprekken horen we graag hoe we onze protheses verder kunnen verbeteren en verduurzamen. Die informatie gebruiken we in de verdere ontwikkeling van onze producten.

duurzaam

We maken onze protheses voor een lang leven.

doordacht

Onze protheses zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring.

mensgericht

Het geluk van gebruikers van onze hulpmiddelen staat altijd centraal.

altijd beter

We ontwikkelen onze oplossingen continu door, samen met partners.

"background--lightgrey"