Innovatieve prothesetechnologie

  • Gefocust op de gebruiker

  • Innovatief 

  • Veilig en comfortabel

Ervaar meer over Moveable!

De mHand Adapt - ultralichte prothesehand!

De mHand Adapt is een mooie en lichte prothesehand. Je kunt hem de hele dag zonder vermoeiing dragen. De mHand Adapt kan grijpen en loslaten zonder accu's of schouderbandage. Met de mHand Adapt is je armprothese dus ook veel eenvoudiger aan te trekken. Je kunt deze prothesehand veelzijdig gebruiken. De natuurgetrouwe vormgeving en het comfort maken deze prothesehand perfect voor je werk én je vrije tijd. De ideale hulp voor bij het koken, fietsen en tuinieren.

Stand Up Paddling mHand Adapt
mKnee Explore pediatric prosthetic knee

mKnee Series - de kleinste!

Moveable introduceert de mKnee. De kleinste en lichtste hydraulische protheseknie verkrijgbaar voor kinderen met een korter beentje, bijvoorbeeld door PFFD of na amputatie. Dankzij de hydraulische zwaaifaseregeling leren de kinderen vanaf de eerste verzorging met hun beenprothese een natuurlijk looppatroon aan. De mKnee zorgt ervoor, dat de kinderen hun leeftijdsgenootjes veel makkelijker bij kunnen benen.

Fietsen met een armprothese

Fietsen met een armprothese is niet altijd eenvoudig. Fietsen met beide handen aan het stuur blijft de veiligste oplossing. Lees hier welke mogelijkheden er zijn en hoe je veilig en comfortabel kunt fietsen!

mHand Adapt fietsen afslaan

"Ondanks mijn twijfel heb ik toch geprobeerd te fietsen en het voelde heel goed. Ik voel me nu veel veiliger op de fiets"

Giel

mHand Adapt riding a bicycle

"Ik heb nu mijn gezonde hand vrij, omdat ik met de mHand Adapt mijn handtas kan tillen: Een geluksmomentje!"

Corina

doordacht

Onze protheses zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring.

mensgericht

De gebruikers van onze producten staat altijd centraal.

altijd beter

We ontwikkelen onze oplossingen continu door, samen met partners.

Partners

TU Delft
De hoogstraat logo
Oceanz logo
OIM orthopedie logo
[]